Bedrijf

Vers Fruit Sap BVBA - Waregem - Bedrijf

Vers-Fruit-Sap – Wie zijn wij?

Vers-Fruit-Sap werd in 2002 opgestart door Antonio Vargas Vargas. Hij kon op dat moment al terugkijken op een jarenlange ervaring in de sappenindustrie en beschikte dus over de nodige kennis en ervaring om zelf aan de slag te gaan. Tot op de dag van vandaag streeft hij volgende leuze na: “flexibiliteit, competitiviteit, geloofwaardigheid en kwaliteit tegen een eerlijke prijs".

Vers-Fruit-Sap startte in een klein pand te Waregem, waar Antonio Vargas begon met het persen van sinaasappelen.  Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven beantwoorden, drong nieuwbouw zich al snel op. Vers-Fruit-Sap verhuisde dan ook naar een nieuw pand dat volledig aangepast is aan de HACCP-normen. Het gebouw zelf heeft een productiecapaciteit van 1.600 m2 op een terrein van 4.000 m2, waarvan zo’n 1.000 m2 als opslagruimte gebruikt wordt.

Vers-Fruit-Sap tracht een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden. Gaande van vers geperst tot sap uit concentraat en van koelvers tot gepasteuriseerd.

Op deze manier kan Vers-Fruit-Sap een sap op maat aanbieden, met de prijs/kwaliteit verhouding die door de klant gewenst wordt. 

Vers-Fruit-Sap heeft zich altijd geconcentreerd op de productie van de sappen. De sappen komen momenteel voor 100% private label op de markt. De sappen worden op maat van en samen met de klant ontwikkeld.

Waarom Vers Fruit Sap?

Onze eigenheid zit in

  • klantgerichtheid: VFS gaat samen met zijn klanten op zoek naar een oplossing op maat.
  • Aandacht voor kwaliteit: wij stellen hoge eisen aan onze sappen, en streven constant naar verbetering.
  • Onze transparantie omtrent ingredienten, producten en productiewijzes: Bij VFS krijgt u waarvoor u betaalt.
  • En dit alles voor een eerlijke prijs!

In het kort: Vers-Fruit-Sap …

  • Certificaat IFS
  • Fruit en concentraten van topkwaliteit.
  • Samen met het team wordt de leuze in stand gehouden:“flexibiliteit, competitiviteit, geloofwaardigheid en kwaliteit tegen een eerlijke prijs"

   

Back to Top